Cymraeg(cy) English(en) Suomi(fi)
Erikoistunut arkkitehtonisiin pienoismalleihin

Historia

Aloitin laajamittaisen pienoismallien rakentamisen talvella 2002-2003 vetoisassa huoneessa Capel Bangorissa Aberystwythin lähistöllä. Silti, kaikki ei saanut alkunsa siellä, vaan olen tehnyt pienoismalleja yhdeksänvuotiaasta saakka! Tein silloin supernopeita arkkitehtuuriaiheita kartongista ja myöhemmin vanhan Airfix-mallisen junan ja lentokoneen osia.

Aloin rakentelemaan pienoismalleja, kun olin noin 13-14-vuotias. Tämä yhdistettynä arkkitehtuuriin, juniin ja piirustukseen kohdistuneeseen kiinnostukseen kehittyi intohimoksi tehdä melkein mitä tahansa. Menin taidekouluun ja sen jälkeen yliopistoon (visuaalisten taiteiden kandidaatti). Opiskelujen jälkeen olen tehnyt monenlaista, pääasiassa luovaa työtä, kuten rakentanut kaikenlaista ja opettanut taidetta lapsille.

Työskenneltyäni pienoismallien tekijänä B.T.A Model Trees –firmassa päätin ryhtyä itsenäiseksi mallinrakentajaksi – muutin siis harrastuksen työksi! Työskentelen nyt Aberystwythin (Länsi-Wales) keskustassa sijaitsevassa studiossa.

Olen valmis ottamaan vastaan minkä tahansa arkkitehtonisen pienoismalliprojektin. Tekemäni mallit ovat laadukkaita ja niiden tekemiseen menee useita tunteja.

Teen toivomasi mallin, sen ei tarvitse välttämättä olla arkkitehtoninen tai junamalli. Käsityöammatissa oppii aina. Hankin jatkuvasti lisää välineitä ja hion taitojani. Otan mielelläni vastaan kaikki haasteet.


This page is valid XHTML Strict This page uses valid CSS